Syksyiset villasukat – Knitted autumn socks

Scroll down to content

Syksyisin on ihanaa neuloa sohvannurkassa, samalla kun kynttilät tuovat tunnelmaa hämyiseen iltaan. Tänä vuonna sellainen mukava ja rentouttava tunnelma onkin tullut kunnolla tarpeeseen vastapainoksi muulle kiireelle ja tapahtuneelle.

Viimeisin sohvannurkassa valmistunut neulomus on villasukat, jotka lähtevätkin pikimmiten postin mukana äidilleni Suomeen. Toivottavasti sukat lämmittävät viilenevissä illoissa ja ovat muutenkin mieleiset. Ei ainakaan keltään muulta löydy samanlaisia.

Millaiset sukat sitä sitten seuraavaksi tekisi? Siinäpä pohdittavaa. Ja tietenkin sukkien tekemisen sijaan on aina mahdollista käydä myös ihastelemassa nettikauppojen tarjontaa ja tarjouksia, esimerkiksi täältä, josta löytyy aina hyviä tarjouksia sekä alennuskoodeja ostoksille – kaikki yhdessä osoitteessa.

Ihanaa syksyä!

– Jenni

 

Autumn is the most enjoyable knitting season when it’s rainy and boring outside. I can curl up on the couch and enjoy cozy candlelight. This year it feels even more enjoyable and needed for me.

My latest finished project is these socks for my mom. She will get them as soon as the mail carrier delivers them from Norway to Finland. I hope she likes them and they will warm nicely on the cold nights. At least they are unique and no one else has the same.

 
What kind of socks should I knit now? That’s my next question.
 
– Jenni

 

2 Replies to “Syksyiset villasukat – Knitted autumn socks”

  1. It's funny, we just had our first snow today, I had cold feet all day walking around outside and now I stumble upon your photo and article about these beautifully knitted socks! I bet your mom loves them! I have knitted a scarf once and it was sooo much work lol Keep it up! 🙂

    Like

  2. Thank you for your kind words Isa! And hooray for the first snow! We also didn't get our first snow until yesterday but it was worth the await. I have been excited like a child! Now fingers crossed that it lasts longer than few days :).

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: