Elämä tuntuu tyhjemmältä ja aamuistamme puuttuu aurinkoinen, kissantassuinen herätyskello, mutta arkeen on vain ollut pakko palata.

Ikävä on koko ajan läsnä, mutta jollain tavalla helpottavaa on ollut myös se, että elämä ympärillä jatkuu meidän surustamme huolimatta. Opintoihin keskittyminen on pakottanut ja toisaalta myös antanut minulle luvan tehdä muutakin kuin rypeä surun upottavassa suossa. On ollut pakko jatkaa eteenpäin.

Kevin on mukanamme joka askeleella. Kaikki ihanat, rakkaat muistot ovat jotain, mitä ei meiltä voi koskaan viedä. Ja jonain päivänä niiden muistelu ei toivottavasti tee enää niin kipeää.

Olemme avomieheni kanssa surreet yhdessä, toinen toistamme tukien. Lisäksi Uno on kaivannut tavallista enemmän hellyyttä ja huomiota, joka taas on yhdistänyt meitä kaikkia. Olemme hemmotelleet toisiamme oikein ekstrapaljon, ja se on tuonut jotain positiivista ja kaunista menetyksen keskelle.

Lämmin kiitos vielä jokaiselle joka on ottanut osaa suruumme. Jokainen viesti, puhelinsoitto, kaikki kauniit sanat ja halaukset ovat tulleet tarpeeseen. Kevin on myös saanut kauniita kukkia haudalleen.

Kevin oli kissa, joka jätti tassunjälkensä moneen sydämeen.

– Jenni

Grieving is a process that takes it’s time. For me one of the hardest things have been mornings without Kevin’s pure happiness and endless cuddles. He was the sunshine in our every morning.

Kevin is still with us in our thoughts and memories, with every step we take.
I have found it somehow helping that life around us hasn’t still stopped. My new studies have forced – and let – me to concentrate on something else than the endless sorrow. It has forced me to go on.

We have tried to make everyday life a little bit easier with spoiling each other with small things. Uno has needed more cuddles and attention too so it has brought us all closer together. We have gotten something positive and beautiful in the middle of this horrible loss.


I want to say a warm thank you for each and everyone who has been there for us in our grief. Every single word, said or written has meant a lot. Thank you also for all the hugs and love. We have also gotten the most beautiful flowers for Kevin’s grave. So thank you.

Kevin was a cat who definitely left paw prints on many hearts.

– Jenni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: