Loma on näköjään saapunut myös blogin puolelle, kun kirjoittaja on vain nautiskellut aamukahvista terassilla auringon lämmittäessä kasvoja, lukenut sadepäivänä katoksen suojassa synttärilahjaksi saatua kirjaa sekä nautiskellut kävelylenkeistä Unon kanssa villivadelmia metsästellen. Niin että, ajatukset ovat olleet täysin loma-modessa ja aika on kulunut kuin siivillä.

Seuraavaksi lomasiivet vievät minut Suomeen. Huomenna nimittäin Norwegian lennättää minut toiseen kotiini, jossa odottelee rakkaita kasvoja, joita täällä toisessa kotimaassa elellessä aina kaipaan.

Kummallinen tunne edeltää ja seuraa aina näiden kahden maan välillä matkustaessa, ja jossain kohtaa sydämessä tuntuu aina vähän ikävä. Mutta kyllä tällä hetkellä ikävä niitä Suomessa odottavia tuttuja kasvoja kohtaan on niin suuri, että en malta heidän näkemistään. Tulen rutistamaan kaikki puristuksiin, kun nähdään!

Yritän muistaa myös ottaa paljon kuvia kauniista Helsingistä, vähän niin kuin turistin silmin. Palailen siis blogin puolelle heti, kun sellainen rako tulee vastaan.

– Jenni

Summer Holiday has taken over the blog author: she has been in a Holiday bubble enjoying every  moment of the freedom: Sipping her morning coffee out in the sun and reading a book under the roof on a rainy day. Taken long walks with Uno the dog and hunting for wild-raspberries. So yes, she has taken a total time out and time has just been flying by.

And talking about flying, I’m flying to Finland tomorrow. It’s always quite bittersweet to travel between Norway and Finland, because I feel sad everytime for leaving one home but also happy to go to the other one. Though now it has been so long since my last visit to Finland that I can barely wait to see all the lovely, dear, precious faces! I have missed them so much that I promise I will give them the biggest hugs ever.

Also it feels good to know that there is the love of my life waiting for me to come back here, to our home again.

I’ll try to take as much pictures as I can of my beautiful homeland Finland so all of you can see what a pearl it is! I’ll try my best to update here as soon as possible.

– Jenni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: