Linkitä blogisi – Link your blog

Scroll down to content

Niin se vain kesäflunssa pääsi yllättämään ja oli pakko siirtyä hetkeksi lepäilemään ja keräämään voimia. Nyt pyytäisinkin pientä palvelusta teiltä lukijoiltani sekä satunnaisilta kävijöiltä, joilta blogi löytyy enkä sitä vielä ole jostain syystä löytänyt: linkittäkää bloginne tänne, niin löydän teidät. Tai linkitä vaikka suosittelemasi blogi, ei tarvitse olla oma :).

Uusia blogeja on aina mukava lueskella, ja nyt siihen on kunnolla aikaakin. Ja sain vihdoinkin otettua lukemiston käyttööni, niin saan lisättyä blogit lukulistalle talteen (oli jo aikakin!).

Erityisesti seuraavat aihealueet kiinnostavat: terveys ja hyvinvointi, luonnonkosmetiikka, käsityöt, sisustus, puutarha ja DIY. Sairastupalainen kiittää!

– Jenni

I have gotten some sommer flu and have no other choice than to rest for few days. Now I would be happy if I could get some new blogs to read while I have nothing but time on my hands! So please link your blog below or add me on your list so I can find your blog. Or link a blog that you recommend, doesn’t have to be your own. Thank you :)!


I’m most interested in following subjects: healthy lifestyle and wellness, nature cosmetics, handcraft, home decor, gardening and DIYs.

– Jenni

14 Replies to “Linkitä blogisi – Link your blog”

  1. Hello Oksana! I just visited your blog and it looks very nice :)! I can't that much Russian but luckily there is pretty pictures. Thank you for linking your blog, I will be following it :).

    Like

  2. Kiitos, flunssa on lähes päihitetty 🙂 Onpas teillä upea piha! Täytyy toivoa, että meilläkin lähtee ensi vuosi vähän värikkäämmin heti keväällä käyntiin. Liityin lukijaksi! Synttärionnea 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: