Villapaidan lumoissa – Project: Sweater

Scroll down to content

Villapaitaprojekti on nyt saatu kunnolla alkuun. Lauantaista hellepäivää lukuunottamatta Haugesundissa on sadellut ja ollut pilvistä, joten sisäprojekteille on ollut töiden jälkeen hyvin aikaa.

Tässä pieni “sneak peak” miltä projektissa tällä hetkellä näyttää. Villapaita on siis alkanut saada yläosan kuviota näkyviin, ja seuraavana työvuorossa on ensimmäisen hihan neulominen.

Vaikka tämä kyseinen villapaita on nopea ja helppo neuloa, niin kyllä tähän vielä illan jos toisenkin saa kulumaan. Laitan tänne lisää kuvia matkan varrelta.

Tässä viime päivinä on tullut useammankin henkilön kanssa ihmeteltyä, että mihin tämä aika oikein hurahtaa. Kevät on vilistänyt uskomatonta tahtia eteenpäin, mutta uskottava se vain on, että huomenna on virallisestikin jo kesä. Siis ihanaa kesäkuuta kaikille!

– Jenni

Now the sweater project is good on it’s way. We have only enjoyed sun on Saturday so I have had plenty of time in the evenings to get started with the sweater. 

I took a picture of the project so you can have a sneak peak of how it looks at the moment. It’s starting slightly to show how it will be. Next thing to knit is first one of the arm pieces so there is still plenty of knitting to do – even though it goes quite fast with the thick yarn. I’ll post more pictures on the way.

One thing that has also gone fast by is this May. I can’t believe tomorrow it’s officially the first day of this summer. Time has gone by so fast! Let’s have an amazing June and summer!

– Jenni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: