Toivoin salaa, että tänäkin viikonloppuna sataisi. Ei siksi, että pitäisin erityisesti sateesta – etenkään tässä vaiheessa vuotta – vaan tietenkin siksi, että sain kasan ihania, uusia lankoja Garniukselta!

Säätiedote on kuitenkin luvannut pitkästä aikaa niin hyvää säätä, ettei ainakaan sisällä parane puikkoja heilutella. Ja kyllä niitä pihatöitäkin taitaa riittää… Mutta ehkä on ihan pakko aloittaa villapaidan tekeminen (ylempien kuvien langoilla, jotka ovat ihan tai-vaal-li-sen pehmeitä!), niin se on sitten seuraavana sadepäivänä hyvässä vauhdissa. Ei taida malttaa odottaa :).

– Jenni

I was secretly hoping that it would rain this weekend. Not because I like rain, but because I got some heavenly soft and beautiful yarn home from Garnius!

This time the weather report was not on my side and it will be sunny and beautiful tomorrow, so I have to be a little bit more patient with the yarn and postpone it to another day. But maybe – just maybe I have to start the sweater today so it’s on a good start on the rainy day… I think I’m not able to wait :).

P.s. Tip for my Norwegian friends: Garnius.no has a really good sale on yarn until the end of May!

– Jenni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: