Seinäkukkasia – Wall flowers

Scroll down to content

Sadesäällä ei tee mieli sen kummemmin pihalla kykkiä. Onneksi on kuitenkin osittain katettu terassi, jossa on puuhaa myös sadepäiville. Pikkuhiljaa ovat terassin kukat alkaneet löytää ruukkunsa ja paikkansa. Tosiasia on kuitenkin se, että uusia kukkia tulee varmasti lisää kesän mittaan. Mutta mikä parasta näissä kukkaprojekteissa, uusia ideoita ja tekemistä riittää joka päivälle jos siltä tuntuu.

Tässä siis vähän sadepäivän kuvia terassilta. Kukka-aihe sopii myös erinomaisesti äitienpäivään, ja haluankin toivottaa kaikille äideille lämpimät onnittelut. Etenkin omalle äidilleni. Häneltä saan ehdottomasti parhaimmat kukkavinkit muiden elämänoppien lisäksi. Kiitos äiti!

– Jenni

On a rainy day I don’t feel like standing too much outside. Exception is of course our terrace which has gotten a roof on the other half. Finally, little by little the terrace has gotten some flowers too. I had an idea of a flower wall, and now it has gotten a little bit forward. The good thing is, that there will be new flowers all summer along and new ideas and projects will pop up with them.

So here is some rainy day pictures from the latest project, which was this flower wall. And talking about flowers, I have to take the opportunity to congratulate all the mothers in there and especially my own. I always get the best flower tips from her – aside all the other life advises. So; happy mother’s day!

– Jenni

4 Replies to “Seinäkukkasia – Wall flowers”

  1. Kiitos paljon, Virpi :)! Espanjassa tosiaan on pieniä parvekkeita/terasseja, mutta aina niin kauniisti ja näyttävästi laitettu. Ostin aivan liian vähän noita roikkuvia ruukkuja, joten täytyy kipitellä takaisin kauppaan, että saa lisää kukkasia esille :).

    Aurinkoisia päiviä myös sinne! Käväisin jo kurkkimassa blogiasi ja jään ehdottomasti seuraamaan, ihania juttuja!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: