Veljekset kuin ilvekset – Brothers from different mothers

Scroll down to content

Meillä kuuluu perheeseen minun ja avomieheni lisäksi kissamme Kevin ja koiramme Uno. Tähän väliin on syytä mainita, että Kevin muutti tänne mukanani Suomesta ja tutustui Unoon vasta perillä Norjassa. Kaverukset löysivät kuitenkin yhteisen sävelen yllättävänkin nopeasti, ja ovat siitä lähtien olleet kisaileva ja toisissaan kiehnäävä, erottamaton parivaljakko.

Uno on selkeästi herkkä ja unelmoiva, vaikkakin oman arvonsa tunteva vanhaherra, kun taas Kevin on kipakka ja utelias, mutta myös lämmin ja hellyydenkipeä nelivuotias. Ehkäpä tällainen vastakohtien lumovoima on saanut aikaan sen, että tylsää ei kaveruksilla koskaan ole ja yhdessä on sitäkin mukavampaa kehitellä tempauksia, jotka saavat välillä meidät ihmisvanhemmat hulluuden ja ihmetyksen partaalle.

Yksi asia, mikä poikia myös yhdistää, on yhteisvalokuvissa kiemurtelu: molemmat tekevät kaikkensa, jotta yhteiskuvista ei tule onnistuneita (eli yleensä toinen liukenee paikalta heti, kun tajuaa kuvaustilanteen olevan ajankohtainen). Alla onkin harvinaiset yhteiskuvat todisteena kaveruksista. Ehkä kaunis aurinkoinen ilma ja vielä sisällä kotona vanhemmilta salaa sohvalla lekottelu auttoivat asiaa. Sekä kuvaajan salamannopeus ja viekkaus, heh.

Kyllä näiden kahden ystävyys on yksi parhaita juttuja tänne muutossa. Kumpikin kun selvästi kaipasi ystävää. Nyt heillä on toisensa.

– Jenni

“Ei katota kumpikaan kameraan!” – “Let’s not look at the camera, right!”
Kevin
Uno
Parasta on loikoilla yhdessä ulkona – Outside in the best company

Our family includes me, my boyfriend and our cat Kevin and dog Uno. Kevin has travelled all the way from Finland with me and he didn’t know that there was a new best friend waiting for him here in Norway. Quickly these two became friends and today they are inseparable.

Uno is the sensitive, dreaming old man while Kevin is feisty and curious, but also affectionate young lad with 4-year-olds’ energy. Maybe they are a perfect mix together because they seem like they are just brothers from different mothers! And together they do all the things they shouldn’t and drive their human parents (us) crazy and premature grey-haired. 

One thing that these two just love to do is ruin pictures of them together. Best way to do that is to disappear together or alone when human starts to prepare the picture shoot. No evidence of this friendship for the outer world!

But today was my lucky day because I got pictures of these two outside AND inside. Had to be quick and sneaky though, heh.

These two getting along and becoming such good friends was definitely one of the best things about moving here. Both of them were alone and needed a friend. Now they have each other. 

– Jenni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: