Istutusten aika – Planting time

Scroll down to content

Työpäivän jälkeen kotipihassa odotti kasa kukkia. Kyse ei tällä kertaa ollut kuitenkaan leikkokukista, vaan pääsisin ihan itse istutushommiin. Kaunis ja lämmin ilma houkuttelikin pihatöihin saman tien. Parasta rentoutumista pitkän työpäivän päätteeksi.

En voisi olla onnellisempi siitä, että tämä entinen kaupunkilaistyttö on vihdoin päässyt nauttimaan pikkukaupungin elämästä ja oman pihan rauhasta. Kuinka ihanaa ja vapauttavaa onkaan työntää sormet multaan ja seurailla kuinka piha alkaa vähän kerrallaan kukoistamaan pitkän talven jäljiltä!

Tästä minä aina salaa haaveilin kaupungissa asuessani ja nautinkin nyt täysin siemauksin siitä, että saan puuhailla omassa pihassa istutusten parissa. Ja oppia kaikkea, mistä jäin ison kaupungin ytimessä paitsi. Ja mikä parasta, saan jakaa tämän ihmisen kanssa, joka nauttii kaikesta tästä yhtä paljon.

– Jenni

There was a pile of flowers waiting outside our house when I arrived home from work. They were also waiting to be put in to soil. Sun was shining and it was nice and warm so why not, me and my boyfriend got into work. It’s actually quite relaxing to do after a long day at job.

I couldn’t be happier that I’ve been able to switch a hectic big city-life into this cozy and calm small town life. Own house, own yard and all the quietness. There is something so satisfying about gardening. It’s really exciting to see how the nature starts blooming after long winter.

All this is exactly what I always secretly wished for. It’s super fun to learn all the new things about plants and gardening! None of this I ever had a chance to have in the heart of a big city. But now I enjoy it even more and best of all: I can share it with someone who enjoys it just as much as I do.

– Jenni

2 Replies to “Istutusten aika – Planting time”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: