Olemme aloittaneet jokin aika sitten aivan mahtavan perjantai-tradition kaveriporukassa; käymme perjantaisin työviikon päätteeksi kokeilemassa uusia ruokapaikkoja yhdessä sekä juomassa kupilliset kahvia tai teetä. Ja mikä tärkeintä, vaihdamme viikon kuulumiset ja parannamme yhdessä maailmaa. Ei mitään sen ihmeellisempää, mutta niin tehokas tapa rentoutua viikon päätteeksi. Tapaamisen jälkeen on aina leppoisa ja hyvä olo, ja helppo lähteä viikonlopun viettoon jokainen omille kotikulmilleen.

Viime viikot ovat vierineet kiireisissä, mutta mukavissa merkeissä eteenpäin aivan hirvittävää vauhtia. Yritän pysytellä nyt taas bloginkin kanssa mukana menossa, sillä ei täälläkään ole tarkoitus hiljaiseloa viettää! Keväällä, pitkän ja tylsän talven jälkeen on kaikilla vaan niin paljon energiaa, että tekemistä ja menoa tuntuu olevan joka suuntaan. Tuntuu koko kaupunkikin heräävän taas ihan eri tavalla eloon.

Tiedät varmaan mistä puhun. Nautitaan siis kunnolla keväästä, pitkän ja pimeän talven jälkeen.

– Jenni

Message of the day

Me and some friends have started this amazing Friday tradition lately: we gather in a restaurant and try some new dishes of different places or just enjoy a cup of coffee or tea. Best of all, we just talk about everything and heal the world together. So simple it is and still makes a huge difference. After that weekend has started in a really nice way and it’s good to head home and continue to relax.

Last weeks have gone by at the speed of light. Unfortunately my blog has been left a little aside, even though it has been on my mind. Many times it just happens in the beginning of spring, after the loooong and dark winter, that all the energy is back and there is this and that everywhere. I feel like our town is also back to life after some quiet period.

But I think you already know what I’m talking about. Spring just is. Let’s enjoy it.

– Jenni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: