Kevään tuloa ei voi estää. Täällä onkin koko viikonloppu oltu pihalla tekemässä kevätsiivousta. Ei varmaan mene kauaa, kun voi jo alkaa istuttaa ensimmäisiä sipuleita maahan. Hetki pitää kyllä vielä malttaa odottaa.

Onneksi kotona voi pitää vehreyttä yllä ympäri vuoden. Pimeän talven jälkeen on ihanaa nähdä, kuinka kasvit heräävät taas ihan uudella tavalla eloon. Sormia syyhyttäisi käydä hakemassa muutama uusi kasvi lisää, mutta taitaa olla niin, että pitäisi ensin keksiä niille ensin jostain lisää tilaa.

Mutta onneksi tosiaan pian pääsee myös ulos kasvimaalle ja kukkapenkkien pariin töihin, jossa tila ei ihan heti lopukaan. Joko siellä on kevät saapunut?

– Jenni

Vierashuoneen vihreät – Guestroom’s green
Lumikelloja pihalla – Snowdrops on our yard

Keittiön vihreät – Greens of the kitchen
Talovahti – Guard(ian) of the house

Not too long until spring is really here. It has been so warm and sunny all weekend that we have spent all of our time outside doing some spring clean on our yard. Everything is ready when it’s time to start planting outside.

Inside we have green all year round. After the long and dark winter it’s exciting to see how plants are waking up to the light. I think we have quite enough plants right now but still I feel like I want more. It happens always when spring starts to arrive.

Luckily it’s soon time to start planting outside and there I have more than enough space for lots of vegetables and flowers. Is it spring there yet?

– Jenni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: