Haugesundin talvi on yleensä vetinen ja tuulinen. Niin myös tänä vuonna. Ensilumi saatiin maahan vasta pari päivää sitten, joten kärsivällisesti ollaan saatu odotella. En muista milloin olisin viimeksi ollut yhtä innoissani kunnon lumesta!

Tänään tehtiin kunnon pitkä lenkki lähimaisemissa ja kiivettiin läheiselle vuorelle. Asteita ei ollut kuin viisi pakkasenpuolella, mutta koko talven jatkuneeseen plussakeliin verrattuna tuntui kylmältä. Lenkin jälkeen olikin ihana tulla lämpimään kotiin, ja syödä muutama eilisillalta jäänyt muffinssi. Illaksi olisi vielä tarkoitus laittaa takkaan tuli. Koselig!

Mahtavaa alkanutta vuotta kaikille!

– Jenni

Winter in Haugesund is usually wet and windy. Just like this year. We’ve waited for the first snow to arrive patiently until few days ago it finally came. It has been absolutely amazing to have real snow and how much it lights up the landscape! I can’t remember the last time I have been this excited about snow.

Today we took a long walk outside and climbed to the closest mountain. Not the highest one but a nice exercise anyway. It was only minus five degrees (Celsius) outside but after the whole winter on the plus degrees it felt really cold. Coming home to a warm house was a really good reward. And having few muffins that I made yesterday. Later today we will light a fire to the fireplace. Cozy!

Happy new year for everyone!

– Jenni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: