Sisustustikkaat – Decorative ladder

Scroll down to content

Mainitsin kerran ohimennen avomiehelleni, että olisipa kiva saada sisustustikkaat. Maininnasta seuraavana iltana hän tuli sitten kotiin pienten sisustustikkaiden kanssa. Hän oli tehnyt minulle sellaiset materiaaleista, joita hän varastoistaan oli löytänyt. Vihdoinkin omat sisustustikkaat!

Tällä hetkellä pienet sisustustikkaat toimittavat makuuhuoneessa naulakon virkaa, ja niihin on helppo ripustaa esimerkiksi aamutakki yön ajaksi. Ensin olin ajatellut pitäväni ne ihan vain puunvärisenä, mutta tulevaa muuttoa silmällä pitäen päätin kuitenkin maalata niistä valkoiset. Sopivat paremmin uuden kodin henkeen ja valoisuuteen.

Jossain vaiheessa, kun muuttohässäkkä ja pahin kiire on ohi, aion toivoa korkeampia sisustustikkaita kylpyhuoneeseen. Sellaisia, missä on tasot, joihin pinota pyyhkeitä ja kauniita puteleita. Mutta ne ovat sitten tulevaisuuden projekteja. Nyt vielä pääsääntöisesti muuttojuttuja.

Nautitaan alkaneesta viikosta! Toivottavasti saadaan pian lunta tännekin.

– Jenni

Täydellinen paikka aamutakille – Perfect place for the morning gown

Once I briefly mentioned to my boyfriend how much I like decorative ladders. Then, the next day he came home with small decorative ladder that he had made for me. He had used some extra materials he had laying around at the time. And how cute they became! At the moment I have the ladder in our bedroom and I have my morning gown hanging on it.

My first thought was not to paint the ladder at all, but now that I did, I’m very pleased. The ladder will fit perfectly in the atmosphere of our new and light home.

Maybe later, when all the moving fuss is gone, I might ask my boyfriend to build us new ladder to the bathroom. I would like to have towels and pretty small bottles in there. But let’s see. That will be somewhere later ahead. Now we have other things to focus on like filling some more moving boxes.

Let’s enjoy our new week! Hopefully we’ll get some snow here soon.

– Jenni

2 Replies to “Sisustustikkaat – Decorative ladder”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: