Kirjasto ja pizzapullaa – Library and pizza bun

Scroll down to content

Kävin pitkästä aikaa pyörähtämässä kirjastossa. Jollain tavalla kirjastot ja syksy vain kuuluvat yhteen, eikö? Hyvän kirjan kanssa on mitä parhainta käpertyä sohvan nurkkaan, kun ulkona tulee vaakatasossa vettä. Tänään tosin ei sateesta ollut tietoakaan, kun aurinko lämmitti kirpeän kirkasta syyspäivää. Kirjastosta tarttui kuitenkin mukaan muutama kirja, joiden pariin uppoutua pimenevinä iltoina.

Kirjastoreissun yhteydessä kävin myös juomassa iltapäiväkahvit keskustassa, enkä voinut olla ostamatta kylkeen pizzapullaa. Ne ovat suuri heikkouteni aina kun eteeni sattuvat. Onneksi pizzapullan jälkeen tuli tehtyä se päivittäinen viiden kilometrin kävelylenkki, niin ei jäänyt ollenkaan paha mieli. Oikein hyvää oli pizzapulla.

Tällaisia keskiviikkotunnelmia täällä Haugesundissa!

– Jenni

” Lue! Lue!” – “Read! Read!”

Joku suomalainen on toivonut lukemistoon enemmän Patricia Cornwallia? – Someone really wants to read Patricia Cornwall in Finnish!

Yksi keskustan kirkoista – One of the churches in the city center

Syksyn värejä – Autumn colors
Pizzapulla = huippuhyvää! = Pizza bun = super good!

Today I visited library for the first time since last spring. Somehow libraries and autumn just feel good together, right? You can curl up to the corner of a couch with a good book and a blanket and the world outside can just stay. No matter if it rains, good book is the best company for the darker evenings.

Today though was the nicest autumn day in a long time so there was no worries about rain. After my walk in the city center I ended up having a cup of coffee and I just HAD to get a pizza bun aside… They have to be my big weakness because when I see them, I will always have one. Luckily I walked my daily five kilometers afterwards so I could just enjoy my pizza bun. And damn was it delicious!

With these kind of greetings from Haugesund today,

– Jenni

4 Replies to “Kirjasto ja pizzapullaa – Library and pizza bun”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: