Punottu amppeli lyhdylle – Knotted mason jar lantern

Scroll down to content

Illat ovat kynttilöiden aikaa näin syksyllä. Sain vihdoinkin valmiiksi terassille pienen juuttinarusta punotun amppelin lyhdylle, ja sehän oli heti käytävä ripustamassa paikalleen. Harvemmin siellä tulee kuitenkaan enää istuttua, kun iltaisin on jo sen verran kylmää, mutta onhan se mukavaa että sielläkin näkyy syksyn tunnelmallisuus.

Täytyy yrittää pitää silmät auki, jos kirpputorilla tai kaupoissa olisi sopivia pyöreitä kulhoja amppelin sisälle laitettavaksi. Näyttäisi varmasti upealta kun olisi monta erilaista lyhtyä roikkumassa yhdessä ryhmässä. Ja näitä on kuitenkin ihan mukava ja nopea punoa vaikka iltapuuhana.

Ohjeita löytyy netistä pilvin pimein, mutta ainakin yksi helpoimmasta päästä löytyy täältä: http://www.rodalesorganiclife.com/home/3-budget-friendly-ways-to-spruce-up-your-outdoor-space

– Jenni

Tunnelmallista – Cozy

Autumn evenings are just made for candle light. Recently I got something ready for our terrace and it was this knotted mason jar lantern. It’s rare that we sit on the terrace anymore because evenings have gotten so cold, but it’s still nice to have something cozy there.

Now that I have this one lantern ready, I will try to find some round jars for the same purpose. It will look so good with multiple lanterns and there is definitely more room for them on our terrace. 

These are easy to make and there is a lot of patterns for these on internet. One easy pattern you will find in here: http://www.rodalesorganiclife.com/home/3-budget-friendly-ways-to-spruce-up-your-outdoor-space

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: