Paluu arkeen – Back to ordinary life

Scroll down to content

Paluu arkeen taitaa olla aina syyskuun suurin teema. Koulut ja työt alkavat ja jatkuvat, ja suurimmalla osalla on lomat lomailtu. Näin myös meillä.

Tälle syksylle on luvassa paljon tekemistä, valmistautumista ja uusia tuulia, joten en voi ollenkaan valittaa että elämä kävisi tylsäksi.

Tässä vaiheessa voinkin paljastaa, että suurin muutos meillä tulee olemaan muutto uuteen kotiin loppusyksystä. Sitä varten on kaikenlaista pienempää ja isompaa projektia tiedossa, joten varmaan tänne blogiin saadaan myöhemmin päivitystä useammastakin projektista.

Juuri nyt aion kuitenkin nauttia vapaapäivästä, raikkaasta ulkoilmasta ja hyvästä ruuasta. Illemmalla voisikin sitten uppoutua uusien lankojen pariin, ja aloittaa uuden kutomisprojektin. Kuten sanottua, niitä ei voi koskaan olla liikaa…

Mahtavaa viikonloppua ja syyskuun alkua kaikille! Nyt on se kotoisin aika vuodesta, joten nautitaan!

– Jenni

Saisiko olla uunilohta? – Would you like some salmon?

September is always the month, when people get back to work and school and life gets back to normal after enjoying summer. It’s the time of new beginnings and fresh start and it’s exactly that for us too.

I can announce the biggest change for us and that is moving for a new house later this autumn. It means a lot of bigger and smaller projects, so here will probably be a lot more DIY posts later during the autumn.

But right now I will just enjoy this day off, a long walk outside and good food. Maybe later I can have a look at the new yarns that I bought from Finland and mayyybe then I will have a new project. Like I have said, there can never be too many knitting projects going on..

I hope you all have an amazing weekend and also an amazing start for September! It’s the cozy time now so let’s enjoy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: