Huomenna on kauan odotetun Suomen visiitin vuoro. Suunnitelmissamme on paljon kaikkea tekemistä ja näkemistä, enkä malttaisi enää hetkeäkään odottaa. Ihanaa päästä perheen ja läheisten pariin vanhoihin, tuttuihin maisemiin. Sydämeni kotimaahan. Olemme aina vierailuillamme niin lämpimästi vastaanotettuja (ja hemmoteltuja etenkin vanhempien toimesta!) kaikin tavoin, ettei voi olla kuin kiitollinen ja onnellinen niin ihanista ihmisistä.

Myöskin kotiin hoitajien hoiviin jäävät “vauvamme” pääsevät nauttimaan hemmottelusta. Olen kuullut, että herkuista ei ole ollut viime kerroilla pulaa ;). Todennäköisesti herrat siis viettävät lokoisia päiviä nukkuen ja herkkuja nautiskellen. On helpottavaa tietää, että he jäävät hyviin käsiin, sillä ei ole tietenkään mukavaa lähteä ilman heitä.

Tavoistani poiketen, en ole vieläkään pakannut (a-pu-a!), joten nyt on kai aika suorittaa se pois alta ennen kuin paniikki iskee. Lento lähtee kuitenkin heti aamusta, hups. Pian nähdään ihanat!

– Jenni

Joku vangitsi katseen – What caught his eye this time
Ylpeä kepin omistaja – Proud owner of a stick
Toinen koti, johon palata – The other home where to return

Tomorrow is finally the day when we leave one home in Norway and fly to another one in Finland. We are super excited about all the things ahead there and all the people we have missed sooooo much since last time. It will be so good to be there again with all the amazing people we know. And I know we will be so spoiled by my parents like usual.

Also our “babies” will be spoiled here at home. I have heard some rumors that they will be having quite some time by eating snacks and enjoying pampering. It’s a relief to know that they will be taking care of with all the love while we are away.

Now I think I have to start packing, because we are leaving in the morning and I haven’t done anything yet – unlike the usual me who starts packing two days earlier. Whoops.

See you soon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: