Eilen illalla oli aivan ihana, raikas ilma käydä kävelyllä. Tuoksui ja tuntui jo niin syksyltä, että voi helposti sanoa viimeiset hyvästit kesälle. Täällä Norjan rannikolla kesä saapuu yleensä aikaisemmin kuin Suomessa – samoin syksy. Täällä se siis jo on, vähän yllättäen.

Syksyssä on kuitenkin jotain ihanaa ja lämpöistä, joten ei minua haittaa jättää kesää taakse. Voi käydä kävelyllä sateenraikkaassa ilmassa. Kotona voi sitten polttaa kynttilöitä ja lukea kirjaa torkkupeiton alla.  Kyllä se aika kivalta kuulostaa. Ja kyllä ne alkusyksyn maisematkin mieltä lämmittää.

Niin kuin norjalaiset sanovat; koselig!

– Jenni

Yesterday’s evening walk with my boyfriend and Uno was the first time I felt that autumn is really here. It was finally time to say goodbye for this summer. Here in the coast of Norway summer arrives earlier than in Finland, but so does autumn. So here it is already.

There is something about autumn that makes me feel comfortable and cozy. Maybe it’s walking in the fresh weather after rain or reading a book on the couch under a blanket or just burning candles. All sounds good to me. I can’t complain about the views either. 

And like Norwegians say; koselig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: