Eilen oli todennäköisesti yksin kesän viimeisistä päivistä, joita voi kutsua kesäisiksi. Sää täällä Norjan rannikolla on usein sateinen ja tuulinen, ja kesälläkin sateita tulee keskimääräisesti enemmän kuin esimerkiksi Helsingissä. Tämä kesä on ollut erityisen sateinen, joten aurinkoisista päivistä on otettu kaikki irti. Eilen nautimme illallista ravintolan aurinkoisella kattoterassilla kun siihen vielä oli mahdollisuus.

Onneksi sadepäiville, kuten taas tänään, löytyy tekemistä sisätiloissa. Löysin muutama ilta sitten Pinterestistä linkin virkkausohjeeseen, ja nyt onkin ollut hyvä hetki aloittaa (jälleen kerran) uusi projekti. Oikeastaan aina on hyvä hetki aloittaa uusi projekti ;).

Tuntemattoman projektin alku – The beginning of an unknown project
Ehkä iloisimmat virkkuukoukut ikinä (Novita) – Maybe the most cheerful hooks ever (by Novita)

Täytyy sanoa, että Pinterest on aivan huippu juttu. Sieltä löytyy kaikkea mahdollista; ruokaohjeita, projekti-ideoita kotiin ja pihalle – mihin ikinä kukakin haluaa inspiraatiota ja vinkkejä. Sadepäiville löytyy taatusti tekemistä.

Näihin sateisiin ja kotoisan lämpimiin sunnuntaitunnelmiin onkin hyvä päättää tämä viikko, ja jatkaa ensi viikkoon.

– Jenni

Kesän viimeiset hetket – Last moments of summer

Yesterday was one of the sunniest and warmest day in many weeks. It has been a very rainy summer, even for a place where it’s mostly rainy and windy all year round. Every time there has been a slightest sign of sun, we have been outside. 

Yesterday was probably one of the last days of summer and we enjoyed it by having a beef meal at the terrace of a restaurant. It felt like summer was here for the last time this year. Who knows.

Luckily there is always something cozy to do at home when it’s raining outside. Few days ago I started a new crocheting project that I found inspiration from Pinterest. Pinterest is probably the best place to find new ideas for any type of project you have in mind. I just love it. Rainy days are never boring after visiting there.

With these rainy but cozy Sunday feelings I hope you all have had a nice week.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: