Alelöytöjä – Bargain sale treasures

Scroll down to content

Yksi lempikaupoistani eli Indiska lopettaa täällä kotikaupungissamme ja jatkossa lähin ketjun liike löytyy kahden tunnin ajomatkan päästä. Todella ankeaa, sillä kaupungin shoppailutarjonta ei muutenkaan ole mikään laaja.

Loppuunmyynti liikkeessä oli toki hintojen puolesta mahtavaa, sillä kaikki liikkeessä oli tällä viikolla -70 %:n alennuksessa. Kävin jo viime viikolla hakemassa muutamia juttuja pienemmällä alennusprosentilla, ja nyt kävin tekemässä vielä viimeisen vilkaisun. Kyllähän se kannatti, sillä vielä tarttui muutama tarpeellinen juttu mukaan, joista yksi oli sellainen jota olen metsästänyt jo pidempään: teline laukuille.

Kyseessä oli kaupan omaa kalustoa, jota he myivät pois erittäin edullisesti. Avomiehellekin löytyi hyviä laatikostoja hänen työkaluvajaansa pilkkahintaan. Oli mukava huomata, että ihmiset olivat ostaneet lähes kaiken irtaimen liikkeestä, eikä ylimääräistä tavaraa todennäköisesti jouda roskiin paljoakaan.

Olen aina tyytyväinen kun teen löytöjä alennusmyynneistä. Tällä kertaa löydöt olivat vielä second hand, joten mikäs sen parempaa.Välillä pieni shoppailu virkistää kummasti :).

– Jenni

Juuri sellainen kuin oli toiveissa – Just what I was looking for

There is always time for a latte!

One of my favorite stores in the city has been Indiska, and few weeks ago they announced that they are closing for good. Really boring news because honestly, the store selection in this city is not tha wide anyway and now it’s even one less.

But a good thing about closing the store is of course the super sales. Last week I bought some things with – 50 % discount and today I went again, and they had every item in the store -70 %. I found some things and one of them got me really happy: a rack for hand bags. I have been looking for one for some time and now I got it with a low price!

The rack was one of many items that earlier were only used in the store as a decoration but were now getting sold. So were some wooden boxes that we bought for my boyfriends tools in his shed. It was nice to see that the store had sold almost every item there and probably not too much of anything goes to waste.

I’m always happy when I find nice things on sale, and even better if they are second hand. That made today an excellent shopping day. Sometimes a little shopping trip is just what you need :).

One Reply to “Alelöytöjä – Bargain sale treasures”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: