Kesäinen viikonloppu – Summery weekend

Scroll down to content

Toivoin viikonlopulle aurinkoa, ja sitä onkin nyt piisannut. Täällä on ollut vihdoin taas sellainen kesä, kuin kesän pitäisikin olla: lämmin ja aurinkoinen. Huomisen jälkeen taitaa vanhan uskomuksen mukaan alkaa viiletä syksyä kohden, joten nämä lämpimät päivät tulivatkin oikein sopivaan aikaan!

Saimme viikonlopun aikana pihatyöt tehtyä ja rentoutumiseenkin jäi vielä aikaa: vietimme lauantai-iltaa mieheni isoäidin hemmoteltavana, kun tarjolla oli kahvia, keksejä ja jäätelöä. Siellä vierähtikin sitten tunti jos toinenkin (taisi lopulta olla kolme!) rupatellessa.

Näihin tunnelmiin on hyvä päättää tämä viikko ja suunnata kohti seuraavaa.

– Jenni

Kesän parhaita puolia – Best parts of summer
Unon pilatestuokio – Unos Pilates stretch
Kevinin venytykset riippumatossa – Kevin strecthing in the hammock
Polkupyörä – Bike

Rakastamme aurinkoa! – We love sun!
Kukkapenkin uusimmat tulokkaat – Newbies

I was hoping that we would get some sun for the weekend and that is exactly what happened. It has been a picture perfect summer weekend: warm and sunny. Old belief tells that after tomorrow the weather starts to get ready for autumn so these summer days came more than a perfect time!

During the weekend we finished all the yard work that was planned for the weekend and we also had time to relax: we spent some quality time at my boyfriends grandma and drank many cups of coffee and ate a lot of cookies and ice cream. It was really nice evening just talking and suddenly it was almost three hours of talking and eating desserts.

This has been a nice weekend so it feels really good to start a new week tomorrow.

2 Replies to “Kesäinen viikonloppu – Summery weekend”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: