Sildajazz tulee – Sildajazz arrives

Scroll down to content

Tämä viikko on mennyt enemmän tai vähemmän tietoteknisten ongelmien kanssa painiessa. Tästä johtuen on blogissa myös ollut pientä hiljaiseloa havaittavissa. Täällä kuitenkin ollaan! Toivon mukaan ensi viikolla saadaan myös uudet kuvat kehiin, sillä tällä hetkellä ne ovat jumissa jossain matkan varrella.

Ehkäpä tässä vaiheessa onkin oivallinen hetki antaa Norjan matkailijoille ja jazzin ystäville viime hetken tapahtumavinkki elokuulle. Kotikaupungissani nimittäin järjestetään Sildajazz- festivaali, joka tänä vuonna ajoittuu päiville 10.-14.8.

Kyseessä on vuosittainen tapahtuma, joka kerää kaupunkiin laajan kattauksen artisteja ja vieraita ympäri maailman, ja silloin tämä kotikaupunkimme todellakin herää henkiin! Paikalle odotetaan jälleen n. 50 000 festivaalivierasta sekä 300 esiintyjää sekä Norjasta että muualta maailmasta. Katukuvassa festari on näkynyt jo alkukesästä saakka erilaisine mainoskyltteineen. Kyseessä on ehdottomasti kaupungin suurin tapahtuma kansainvälisten filmifestivaalien lisäksi.

Sen lisäksi, että tapahtuma kokoaa yhteen jazzin ystäviä, on se myös kokoontumispaikka paikallisille perheille ja ystäväporukoille, sillä jazzkaduilla ovat ravintolat terasseineen avoinna keskipäivästä myöhäiseen yöhön. Lisäksi tapahtuman ajan jazzkaduilla on erilaisia myyntikojuja, joilla myydään tuotteita laidasta laitaan. Mainitsematta ei voi myöskään missään nimessä jättää maailman pisintä sillipöytää, joka tapahtumapaikalta löytyy!

Itse pääsen nauttimaan festivaalitunnelmasta työn merkeissä, joten saatte varmasti kattavan kuvauksen ja sisäpiiriläisten tunnelmia kunhan festarit ovat tältä vuodelta purkissa. Lisätietoa festareista sekä aiempien vuosien tunnelmia löytyy tästä linkistä http://sildajazz.no/. Lisäkysymyksiä saa esittää ja vastailen niihin parhaani mukaan. Ensi viikkoon!

– Jenni

Sildajazzin 2016 virallinen mainos – Official commercial of Sildajazz 2016
Linkki Sildajazzien kotisivuille/ A link to Sildajazz homepage : http://sildajazz.no/

This week I have experienced difficulties with IT things so it has been also a quiet week in blog too. But here I am and hopefully next week we’ll get all the IT problems solved.

I thought this would be a perfect time to let you all know about a happening called “Sildajazz” here in my hometown. It’s an annual jazz festival that takes place this year between 10th and 14th of August. It brings together approximately 50 000 visitors and about 300 artists from Norway and around the world. It’s absolutely one of the biggest happenings in Haugesund, aside with International Film Festival.

Sildajazz is not only about jazz and music, it’s also a gathering for local citizens to spend time together and meet friends and family. There are many restaurants and booths open from early day to late night serving foods and drinks and local products. There you will also find the world’s longest herring table!

This year I will be part of the Sildajazz team so after the festival you will get a good information package and details straight from an “insider”. More information about the festival you will find by clicking the link here http://sildajazz.no/ . You are also welcome to ask if you have any questions.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: