Laiskotteleva sunnuntai – Lazy Sunday

Scroll down to content

Tänään oli ihanaa aloittaa aamu pitkästä aikaa oikein hitaasti ja rauhassa. Kuppi jokaisen aamun juhlaa eli Pentikin Tuliaiskahvia ja kulhollinen luonnonjugurttia oli täydellinen aamun aloitus. Ei kiirettä mihinkään. Ei stressiä. Vain laiska sunnuntaipäivä. Aurinkokin näyttäytyi hetkittäin sadepilvien takaa monen päivän poissaolon jälkeen.

Päättyvä viikko on ollut kaikessa kiireisyydessään eteenpäinvievin ja antoisin aikoihin. Viikkooni on kuulunut normaaliarjen lisäksi mm. käännöstöitä, elämäni ensimmäinen yhteistyösopimus, Punaisen ristin koulutusta, päivittäistä pilatesta ja paljon onnellisia puheluita Suomen ja Norjan välillä. Erittäin mielenkiintoinen viikko, joskin myös voimiavievä. Tuntuu, että otan nyt kaiken irti tästä laiskasta sunnuntaipäivästä.

Keräilen voimia ja ajatuksia kokoon ensi viikkoa varten, joten eiköhän saada blogiinkin taas useammin päivitystä ja sisältöä. Kiitos kaikille, jotka olette täällä käyneet tämän hiljaisen viikon aikana kurkkimassa. Teitä on ollut mieltälämmittävän paljon. Olette mahtavia :)!

Ensi viikkoon! Silloin taas uudet kujeet.

– Jenni

I have been quite busy last week so I really enjoyed an lazy, slow morning today. I didn’t rush anywhere, didn’t stress about anything and just enjoyed my perfect cup of Pentik coffee. I am hoping for just a lazy Sunday ahead.

The reason for my busy week has been for example these things among all the other daily routines: translation work, my first co-operation agreement, training classes at local Red Cross, daily Pilates and a lot of happy phone calls between Norway and Finland. This week has been an absolutely exciting and interesting. It has been also very energy taking, so now I just enjoy my lazy Sunday without doing too much. 

I’ll collect my energy and my thoughts for the next week, so the week ahead will get as active and good as this. But active also for this blog. Big thanks for all of you who have been visiting here during the silent week. You are amazing :). You will hear more of me next week!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: