Vieraita Suomesta – Guests from Finland

Scroll down to content

Eilen illalla saapuivat vieraamme Suomen maalta. Kyllä se on yksi parhaimmista asioista ulkomailla asuessa, kun näkee tutut kasvot kotoa pitkästä aikaa ja pääsee halaamaan ihan oikeasti! Parasta parasta parasta! Veljeni saikin oikean megahalauksen.

Blogin päivitys jää nyt parin päivän tauolle. Kertoilen kuulumisia taas loppuviikosta, ja kerron mitä minilomamme piti sisällään. Suunnitelmissa on ainakin mennä rannalle, avomieheni vie veljeni kalastamaan ja uudella terassilla olisi tarkoitus grillailla. Eiköhän näillä eväillä saada hyvä loma aikaiseksi. Mahtavaa viikkoa kaikille!

–  Jenni

Yesterday our guests arrived all the way from Finland. It is absolutely the best thing about expat life when you see the familiar faces from home and you can really hug the person. Absolutely best best best! My brother got a mega hug from me.

I will have a break from writing for few days. I will update more about our mini holiday later this week and let you know how it all went. Our plan is to go to the beach, my boyfriend will take my brother fishing and we all will BBQ at our newly renovated terrace. I think we will have a great mini holiday together. I hope you all have an amazing week too!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: