Valmis kesäkassi – The summer bag is finished

Scroll down to content

Onneksi koko viikonlopun on satanut. Onneksi siitä syystä, että en ole potenut huonoa omatuntoa työskenneltyäni pitkälti sisätiloissa kesäkassiprojektini parissa. Yleensä kun innostun jostain asiasta, niin teen sen kaikella sydämelläni ja kerralla valmiiksi. Näin kävi myös tällä kertaa ja olen vähintäänkin innoissani lopputuloksesta!

Työpiste – The working spot

Tietenkin matkaan mahtui myös mutkia; ompelukonetta ei saatu toimimaan ollenkaan, joten kaiken ompelun suoritin käsin. Otti aika paljon enemmän aikaa kuin hurautella ompelukoneella…

Toisaalta, matkaan sattui myös onnea, kun sain vanhasta nahkalaukusta käyttöön ylimääräisenä kulkeneen hihnan. Olin varma, että se oli jäänyt Suomeen, mutta niin vain olikin kulkeutunut mukanani tänne Norjaan.

Onneksi ei mennyt tämän myöhempään yöhön viimeistely, sillä alkaa silmät jo olla melko ristissä. Tässä nyt kuitenkin kuvia valmiista laukusta!

I was lucky that it was raining all weekend. It was lucky because I wanted to stay inside and focus on my summer bag project. When I started working on with something, I put all my heart into it and want to focus 100 % at once. That happened luckily this time too and I am quite excited about the result!

Pohjaa kiinnittämässä – Sewing the bottom

Of course, like always, nothing went too smoothly: the sewing machine didn’t work even one stitch so I had to sew everything by hand. Took quite a lot more time than using the sewing machine…

But on the other side I was also lucky, because I had here something that I thought was in Finland: an extra leather handbag handle that I haven’t have in use. That saved me the time that I lost with the sewing machine.

I am so glad that I finished the bag now and not any later, because it’s getting so late that my eyes are probably crossed. So, finally here is the bag!

Sisäkangas – The inner fabric

Olkaimen kiinnike – This part will hold the handle

Ja pohja – Bottom

Kertokaa mitä mieltä olette lopputuloksesta! Kuulen mielelläni mielipiteitänne :).
Let me know what you think of now that the bag is ready :)! I’m curious to hear you opinions.

– Jenni

8 Replies to “Valmis kesäkassi – The summer bag is finished”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: