Projekti: Kesäkassi – Project: Summer Bag

Scroll down to content

Sadepäivän kunniaksi on usein melkein pakko kaivaa esille keskeneräiset käsityöprojektit ja tehdä tilannekatsausta niiden suhteen. Yksi projekteista, jota aina välillä pyörittelen mielessäni on kesäkassi, jonka aloitin jo viime kesänä. Mielessäni on pyörinyt aika selvä kuva siitä, minkälaisen siitä haluaisin tehdä, mutta vasta nyt löytyi oikeat välineet sen toteuttamiseen.

Kassi tulee saamaan pellavakankaasta sisustan ja sisätaskun, ja mieheni varastojen kätköistä löytyi täydellinen ylijäämäpala nahkaa, josta teen pohjan ja kantohihnat. Nyt voi jo (vihdoin) siirtyä suunnitelmasta käytäntööpanoon. Toisaalta, hyvin suunniteltu on jo parempi kuin huonosti tehty, vai mitä ;).

Hyvää viikonloppua itse kullekin!

– Jenni

PS. Päivitys: Valmis kassi löytyy täältä: https://goodpiecesinlife.blogspot.no/2016/05/valmis-kesakassi-summer-bag-is-ready.html

Because it’s an honest rainy day I felt like going through some unfinished projects that have waited for the final idea to be finished. One of the projects that keep going around my head time after time is a summer bag that I started last summer. I have had quite a clear idea of how I want it to look like but just now I found the right materials to continue the project.

Inside the bag will be a linen fabric and a pocket made of the same fabric. My boyfriend found just a perfect leftover piece of leather that will be used for the bottom and handles. So now, finally after a year its time to continue from ideas into practice. But don’t they say that it’s better to plan well than do half way ;).

Have a nice weekend y’all!

PS. Update: The bag is ready: https://goodpiecesinlife.blogspot.no/2016/05/valmis-kesakassi-summer-bag-is-ready.html

2 Replies to “Projekti: Kesäkassi – Project: Summer Bag”

  1. Thank you Giulia 🙂 It needs just few finishing touches and it’s ready for the summer. I saw you have made a beautiful bracelet, and I had a closer look at it on your blog :).

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: