Kesä saapui Norjaan – Summer arrived to Norway

Scroll down to content

Viimeiset päivät aurinko on hellinnyt meitä haugesundilaisia oikein olan takaa. Asteet ovat pysytelleet kahdenkympin paremmalla puolella iltaan asti, ja aurinko on saanut rauhassa porottaa pilveettömällä taivaalla. Tätä on odotettu. Tämän takia sen pitkän syksyn ja talven jaksaa!

Yksi, joka pääsee tänä kesänä nauttimaan täysin siemauksin kesän lämmöstä on kissamme Kevin. Teimme päätöksen, että hän saa ulkoilla vapaasti ilman hihnaa, sillä mahdollisuudet siihen ovat täällä kuitenkin paremmat kuin jos asuisimme kaupungin vilskeessä.

Pelonsekaisin tuntein tämä mami on huhuillut nyt muutaman päivän karvalapsensa perään, ja joka kerta on onnellinen pikku kissa tassutellut hetken päästä jostain pusikosta tai kulman takaa esittäytymään. Täytynee siis vain höllätä vähän, ja antaa pikkuisen kulkea omia polkujaan. Iltaisin hän kuitenkin käpertyy meidän syliin nukkumaan, joten koti on hänellekin turvasatama, josta ponnistaa suureen maailmaan.

Ihanaa kesän alkua kaikille!

Välillä on hyvä vähän vilvoitellakin – Its good to cool down from time to time

Last days we have had an opportunity to enjoy hot days here in Haugesund. Temperature has been above 20 degrees all day until long in the evening. Sun has been the only visitor in the sky and no sight of clouds.

One who will have the summer of his life is our cat Kevin. We decided that he is ready to stay outside without a leash. He has proved to his nervous mommy that he stays close by. I can call his name and he arrives happily in a while from bushes or just around the terrace corner. Just to say hello to us. 

Lesson learned and I just have to let go and chill out. At the end of the day, he curls up to our lap and falls asleep. Home is still the safety haven for him.

I hope you all have an amazing summer ahead!

– Jenni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: