Rakentamista kierrätysmateriaaleista – Building with recycled materials

Scroll down to content

Tässä taloudessa ei ole varmaan tähän mennessä ollut yhtään päivää, jolloin ei jompi kumpi tai molemmat olisi puuhaillut edes vähän luovien projektien merkeissä. Avomieheni rakentelee mielellään asioita ulkotiloihin, ja itse olen kunnostautunut erilaisten kodin pienempien sisustusjuttujen parissa. Tuntuu mahtavalta, kun voi vihdoin jakaa yhteisen elämäntavan ja kiinnostuksen kohteen jonkun kanssa.

Se, mikä molempia myös yhdistää, on kierrätysmateriaalien käyttö. Suurin osa tarvikkeista ja käyttämistämme materiaaleista on yleensä joko second hand, löydettyä tai muuten vain ilmaiseksi saatua. Hyvin harvoin ostamme mitään kokonaan uutena.

Viimeisin esimerkki mieheni kädentaidoista valmistui (maalausta vaille) eilen. Hän rakensi mittatilaustyönä portin. Autoin piirtämään sydämelle muodon, mutta muuten portti on alusta loppuun mieheni käsialaa. Ja kaikki tarvikkeet ja materiaalit on saranoita lukuunottamatta siis uusiokäytössä: sydän on vanhasta puulavasta sahattu, samoin kuin portti itsessään on rakennettu vanhoista, käytetyistä puulavojen laudoista.

Haluan ehdottomasti tällaisen meidän uuteen kotiin kun muutamme <3.

Our household hasn’t seen an creative-free day since I have moved here. Everyday one of us or both have been working on our projects more or less. My partner likes to make outdoor things and I create smaller indoor, home decoration stuff. Feels so good to finally share something like this with someone who loves to do the same.

There is one other thing that we both love: using recycled materials. Most of the materials and things we use are usually either second hand or just found or received for free. Very rarely we buy anything as completely new.

The latest example of my boyfriends skills was finished (without painting) yesterday. He built a fence/gate custom made by a request. I helped him by drawing the shape of the heart but otherwise he has made everything by himself. And all the materials are recycled, except the hinges: the heart and the gate itself has been made out of old, used wooden pallets.

I really want one of these to our new home when we move  <3.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: