Kohta kutsuu Barcelona! – Soon it’s time for Barcelona!

Scroll down to content

Yksi parhaimpia asioita matkustamisessa on omasta mielestäni jo ennen matkalle lähtöä. On niin jännittävää ja käsinkosketeltavaa selailla paperisia matkaoppaita sekä lukea läpi nettisivuja ja keskustelupalstoja, ja etsiä itselle kiinnostavia paikkoja ja nähtävyyksiä. Siinä alkaa väkisinkin kerätä itselleen matkakuumetta, jos ei sellaista jostain syystä vielä ollut!

Meillä alkaa olla aika hyvä punainen lanka tulevaa matkaa varten. Ainoa aikataulutettu aktiviteetti on hotelliaamiainen. Muuten aiomme tehdä päivistä sään ja fiiliksen mukaan sellaisia kuin meistä tuntuu. Pääosassa on ulkona olo ja ilmasta nauttiminen. Pariksi päiväksi on luvattu vähän pilvisempää keliä, ja jos se pitää paikkaansa, on meillä museoita ja kirkkoja näille päiville varattuna. Niissä on kyllä kiva käydä viilentymässä ja rauhoittumassa, jos on lämminkin päivä.

Joka tapauksessa tiedossa on upea reissu, koska saan tehdä sen elämäni miehen kanssa. Paikkaan josta kaikki alkoi. Matkakuume on huipussaan!

Anopilta saadut matkaoppaat on käyty tarkasti läpi – My mother-in-law gave us some reading to do before the trip

 I think one of the best things about traveling happens before the traveling itself. It’s just so exciting to go trough travel guides on paper and on internet, and find the most interesting places just for you. It’s a guaranteed way to get travel fever if it wasn’t already there!

Me and my boyfriend have now a good sight of what we wish to do and what to see on our trip. Still our only scheduled activity is a breakfast at the hotel in the mornings. Otherwise we will plan the day considering current weather and what we feel like doing. 
 Mainly we want to be outside as much as we can and enjoy the lovely atmosphere. Weather reports are expecting few days a little more cloudier than the rest so those days are perfect to visit churches and museums. They can be the perfect places to cool down also if it gets too warm outside.

Either way it will be an amazing trip because I can share it with the love of my life. In a magical place where it all began.

Travel fever is definitely here!

– Jenni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: