Virkatut korit – Crocheted baskets

Scroll down to content

Olen tehnyt sisustuskoreja moneen käyttöön kotona ja lisäksi pyynnöstä lähipiirille ja ulkopuolisille. Tänään koin oikean ahaa-elämyksen, kun korulippaani kätköistä löytyi vanhoja rintaneuloja. Nehän voisivat näyttää hyvältä korin sivussa… ja sitähän piti päästä kokeilemaan.

Mitä mieltä olette tästä pienestä koristelusta? Itselleni ainakin helppo keino vaihdella korien ilmettä fiiliksen mukaan, kun tykkään uudistaa ilmettä tasaisin väliajoin. Ja ihanaa, että vihdoinkin kauniit lapsuudenajan korut pääsevät myös esille korulippaan piiloista.

– Jenni

Korit perhosineen – Baskets with their own butterflies
Muisto lapsuudesta – A memory from my childhood

I have made quite many of these baskets for our home and also for other people when requested. Today I got an a-ha moment when I had a look at my jewelry chest: why should we hide old, beautiful brooches when we can find new use for them!

And that’s exactly what I did: I put them on the side of these self-made baskets. I think they look really pretty and I just love these old, beautiful brooches from my childhood. They are also easy to remove if wanted and easy to replace with something new if it starts to look boring.

What do you think?

4 Replies to “Virkatut korit – Crocheted baskets”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: