Maaliskuu saatiin päätökseen ja siinä samalla kyykkyhaastekin kunnialla suoritettua loppuun asti. En olisi ikinä uskonut kuinka paljon tuloksia niillä saa aikaan yhdessä kuukaudessa, mutta näin vain kävi. Kyykyt jäävät ehdottomasti mukaan omaan päivittäiseen rutiiniin, koska niistä on ollut niin paljon näkyvää ja tuntuvaa hyötyä koko keholle. Jalat on kuin vieterit. Kiitos äidilleni ohjeistuksista ja tsemppauksista <3!

Tästä jatketaankin sitten huhtikuuta eteenpäin ja tiedossa on paljon mahtavia juttuja, sekä pienempiä että suurempia. Kirkkaimpana mielessä on tuleva Barcelonan matka, jota ollaan miehen kanssa suunniteltu iltaisin sohvalta käsin. Sen verran voi tässä vaiheessa varmaksi sanoa, että aiomme ainakin vuokrata viikoksi käyttöön pyörät, jotta pääsemme näkemään kaupunkia mahdollisimman paljon täysin omalla aikataulullamme. Tätä reissua ollaan odotettu jo kauan, ja nyt se alkaa vihdoin olla käsillä. Enää muutama viikko jäljellä odotusta!

Voita, ripaus suolaa ja cayennepippuria – Butter, hint of salt and cayennepepper is perfect!

Tänään on kuitenkin vielä luvassa koti-ilta Haugesundissa, ja teinkin meille ison kattilallisen poppareita. Nolottaa sanoa, mutta ensimmäistä kertaa elämässäni tein kattilapopcorneja, ja ovat niin hyviä, että paluuta mikropoppareihin ei tule kuin äärimmäisessä hätätilanteessa.

Mahtavaa viikonloppua ja alkanutta huhtikuuta kaikille!

– Jenni

April has arrived and March is left behind. So is the squat challenge I have been talking about. I liked doing the squats so much that they will stick on my daily list. They were so good exercise for the whole body and the results that I got only in a month – amazing. Big thank you for my mom who was cheering me all the way. I did it mom <3!

Now I am focusing on this month that is filled with a lot of big and small things to wait for. One thing me and my man have been waiting for looooong time is a vacation to Barcelona. We have planned to rent bikes for the week so we can have a really good look at the beautiful city at our own pace. Only few weeks to go!

But today we are still at home here in Haugesund and I made us a big kettle full of popcorn. Embarrassed to say, it was the first time ever I have made popcorn that way, but most definitely not the last. Micro popcorn only in the worst emergency from now on.

Have an amazing weekend and April you all!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: