Postia Suomesta – Mail from Finland

Scroll down to content

Ihana yllätys odotti tänään postilaatikossa: iso kirjekuori Suomesta! Tekee aina mieli avata Suomen paketit ja kirjeet saman tien, mutta toisaalta tekee myös mieli odotuttaa avaamista, ja pitkittää sisällön selviämistä. Joka kerta hyppelehdin postilaatikolta kotiin yhtä iloisena. Että kiitos vaan lähettäjille, päivästäni tuli vielä entistä aurinkoisempi <3!

Ja aurinkoa onkin tänään riittänyt. Asteita ei ole ollut seitsemää enempää, mutta etenkin suojaisalla terassilla oli hetkittäin jopa kuuma. Onnistuin kuitenkin saamaan nenänpäähän pari pisamaa, ja se jos mikä on varma kevään merkki.

Uno lempipuuhassaan – Uno and his beloved sticks

Piilossa kaupungin hälinältä – Hiding from the city

Lähitulevaisuus tuo tullessaan niin paljon odotettavaa ja jännitettävää, että on hyvä käydä päivittäin rentoutumassa ympärillä olevassa luonnonkauneudessa, ja ihan vain nauttia auringosta ja alkavasta vehreydestä. Pian on taas aika uusille kokemuksille ja tekemisille.

– Jenni

Today I had a super amazing surprise when I picked up mail: a big envelope from Finland! They are always the best and it’s hard to decide whether to open it right away or wait until I’m back home from the mailbox. Anyway it’s always so good to get mail from Finland that I almost want to jump. So big thank you for the senders; you made my day even brighter <3!

And bright it has been today all day. It almost got hot when I was sitting at the terrace. And I even got some freckles on my nose, so it means that spring is most definitely here.

There is so much exciting things to wait and look forward that it’s good to spend some time outside in the nature and just calm down. At the same time it’s a perfect opportunity to just enjoy the sun and beginning spring. Soon it’s time for new experiences and things to do.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: