Kevään kunniaksi – Because it’s spring

Scroll down to content

Kaikkialla puutarhaliikkeistä ruokakauppoihin on kevät alkanut näkyä myös tulppaanien merkeissä. Eilen en enää malttanut vastustaa kiusausta ja ostimme kotiin ison kimpun tulppaaneita. Ulkona tuntuva ja näkyvä kevät saa luvan saapua myös kotiimme!

Kevin kävi tottakai heti hyväksymässä uuden investoinnin – Approved
Yön aikana tulppaanit olivat auenneet entistä upeammiksi – Today even more gorgeaus

Kevät ja aurinko on kaivanut esiin muistini syövereistä muutaman keskeneräisen projektin. Viikonloppusuunnitelmissa ja muistilistalla onkin ykkössijalla antiikkimaalin ostaminen, jotta pääsen viimeistelemään nämä projektit lopulliseen loistoonsa. Ulkona olisi ennusteen mukaan sellainen ilma koko viikonlopun, että maalaus tapahtuu todennäköisesti takapihan terassilla lämmöstä nauttien.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

-Jenni

I have seen tulips everywhere from gardening shops to grocery stores and yesterday I just couldn’t resist anymore. I had to buy a big bouquet home. They are a perfect, beautiful reminder of spring and spring has now finally arrived inside the house too.

Spring and sun has reminded me also of few unfinished projects. This weekend’s most important task right now is to get some antique paint so I can finish these projects. I will propably paint outside if the weather reports are to be trusted. Terrace and warmth sounds tempting.

I wish you all an amazing weekend!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: