Viktoriaaniset ristikkoruudut – Victorian squares

Scroll down to content

En ole ehtinyt jatkaa pitkään aikaan sängynpeiteprojektia, mutta tänään nuo ihanat viktoriaaniset ruudut osuivat taas silmiini etsiessäni jotain aivan muuta. Mielenkiinnosta laskin kuinka monta ruutua oli valmiina: 30 kappaletta.

Alunperin laskeskelin, että valmiiseen peitteeseen tulisi 120 ruutua, ja pieni osa peitettä tulisi olemaan kangasta. Alan olla kuitenkin sitä mieltä, että ehkä peitteeseen saakin tulla hieman enemmän kangasta ja vähemmän ruutuja.

Olen käyttänyt ohutta lankaa ja 2,5 mm koukkua, joten asiasta tietävät ymmärtävät kuinka pienestä piperryksestä on kyse.

Täytyy silti sanoa, että ruudut näyttävät yhdessä juuri siltä kuin olin alunperin visioinutkin, joten oikealla polulla tämän projektin kanssa ehdottomasti ollaan. Hitaasti ja varmasti se taas joskus etenee.

-Jenni

Takana 30, edessä loputon määrä ruutuja!

Today I was looking for something else, but then these lovely victorian squares pop out again. I got curious of how many of them there already was and I have managed to finish 30 pieces. Originally I counted that I would need 120 pieces for the bed cover, but I guess I can settle down for a little less and use more fabric.

Even if the complete blanket would have less squares, I have to admit that I like how the squares and colors look together. It looks exactly how I visioned it in my head. Slowly but steadily this project will continue one day. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: