On ensimmäinen päivä maaliskuuta ja täällä sataa vaakatasossa räntää. Ei ehkä kaikista keväisin ilma, mutta kyllä maaliskuu on minusta jo erittäin vahvasti kevään puolella. Täytyy siis vain sulkea silmät ulkoilmalta ja keskittyä keväisiin ajatuksiin. Eli siivoamiseen, ulkoiluun ja uusiin projekteihin.

Kevin ja siivouspaikalle väsähtänyt Uno laittavat myös sisustusta uusiksi päivittäin. Kuva poikien eiliseltä iltasisustustuokiolta.

Tänään aloitin kevään kunniaksi kyykkyhaasteen viidelläkymmenellä kyykyllä, ja haaste etenee kuun loppuun asti, jolloin viimeisenä päivänä päivittäinen kyykkymäärä on 250! 50 kyykkyä menee ilman sen suurempia tuskia, mutta odotan mielenkiinnolla milloin alkaa tosissaan tuntua siltä, että raja tulee vastaan. Luovuttaminen ei kuitenkaan ole vaihtoehto, joten kyllä tästä vaikka hampaita kiristellen selvitään!

Ei muuta kuin mahtavaa maaliskuuta kaikille!

-Jenni

It’s first day of March and it’s sleeting horizontally. Not the most amazing spring weather but still I feel like we are strongly on the spring side. Maybe it’s best to just close eyes today and think good thoughts about spring: spring clean, walking outside in the sunny weather and starting all the new exciting projects! In the picture Uno is tired after his and Kevins spring clean project number 748 last night.

Today, for the sake of spring, I started a squat challenge with 50 squats. At the end of the month the number will be 250. I can say that fifty squats is ok, but I am quite curious when Ill reach my limits and the suffering starts. Anyway giving up is not an option so I will make it somehow, smiling or crying.

Hope you guys have an amazing March!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: